1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482057 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1893794

Sv: Silly season
puffe: Sebastian Collberg skulle kunna bli en spetsvvärvning på anfallssidan. Han har gått lite samma väg som Molin, talangfull, misslyckat nordamerikaförsök, svårt att slå sig in i SHL.
Kommer inte att erbjudas kontrakt av Rögle.
Kan kanske få kontraktsförslag från någon SHL klubb typ Timrå eller Mora.
www.eliteprospects.com/player.php?player=16836
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Axle San:

Intressant namn och nämnde honom själv tidigare, men jag ser hellre att man nu fokuserar på centrarna och sedan fyller på med det som blir över. Är ju inte yttrar vi främst behöver. Nu när vi värvat en del yttrar så känns det inte som att Collberg är högsta prio.

Hoppas vi lärt oss läxan från tidigare år och tar in 1-2 centrar som ska räknas som klass på denna nivå.
Kommentera

Sv: Silly season
Axle San: ja intressant förslag , borde BH ha koll på tycker man
Kommentera

Sv: Silly season
Läste intervjun med Hagelin och det han säger om Björn låter ju lovande, iof kanske man inte ska tolka in för mycket när en spelare hyllar sin egen tränare. Men han hade ju knappast gått till Modo om han var missnöjd med Björn.

-Jag hade Björn (Hellkvist) förra säsongen och jag tyckte att han hade en väldigt vettig spelidé och en grundplan för hur man ska spela ishockey. Jag gillade det tänket, och så klart bidrog det till att jag hamnade i Modo.

– Jag har egentligen aldrig spelat så mycket defensivt, men nu fick jag en stor defensiv roll också och fick verkligen jobba på ett annorlunda sätt. Jag vill ju vara en offensiv producerande spelare, så klart, men nu fick jag spela boxplay och i defensiva situationer som är minst lika viktiga. Det utvecklade mig mycket – och det vill jag fortsätta utveckla också.

– Han är tydlig med hur man ska spela och jag tycker att det är skönt. Man vet precis hur man ska agera i många situationer och det blir inga konstigheter.

– Jag är 28 år gammal och det här var första tränaren någonsin som gått igenom med mig hur jag ska spela den här ishockeyn. Man kan tro att jag har fått höra det från någon tidigare, men det har jag inte.
Kommentera