1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1893815

Sv: Silly season
Heyerdal:

Ser en del kommentarer kring värvningarna och tolkar detta som man hade hoppats på bättre namn än Sylwander och Hagelin. Personligen tror jag detta gör laget starkare än förra årets Marklund, Alba, OSL. Slänger vi in Wernblom Jr som får slåss för en plats så tycker jag vi ligger på plus.

Tre hårt jobbande spelare som alla borde passa in i Björns spelide, sedan verkar både Sylwander och Hagelin vara bra karaktärer som sätter laget först.

Visst svårt att ersätta Marklunds poäng, men hur många fick han gratis av att spela med Molin och i första PP uppställningen? Tror nog att Sylwander, Hagelin och Wernblom (om han stannar) kommer sluta på högre poäng total än Marklund, Alba och OSL. Samt att detta kommer göra laget mer hårdjobbande och defensivt starka.

Nu väntar man bara på två centrar och sedan Enström.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Generellt sett för den här serien är väl att man ofelbart behöver ha tydlig utveckling på sina spelare och lag från augusti till april. Man tappar sina bästa spelare, får ta in nya som inte har samma stats men där potential finns. Får man det att kugga i kan man bli framgångsrika, lex våra vänner i söder. Man kan inte räkna med att hitta en direkt ersättare för en sådan som Molin exempelvis, i så fall får vi hoppas på en släng av körtelfeber i Malmö-området på sensommaren vi också, utan man måste hitta en Molin i det skede av karriären han var när han kom till oss. Klurigt det där.
Kommentera