1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480285 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1893820

Sv: Silly season
Rytter: Generellt sett för den här serien är väl att man ofelbart behöver ha tydlig utveckling på sina spelare och lag från augusti till april. Man tappar sina bästa spelare, får ta in nya som inte har samma stats men där potential finns. Får man det att kugga i kan man bli framgångsrika, lex våra vänner i söder. Man kan inte räkna med att hitta en direkt ersättare för en sådan som Molin exempelvis, i så fall får vi hoppas på en släng av körtelfeber i Malmö-området på sensommaren vi också, utan man måste hitta en Molin i det skede av karriären han var när han kom till oss. Klurigt det där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Mano:

Håller med, men modos problem är väl att man satsat allt på utveckling av 7-10 juniorer typ. Svårt för juniorer att ta steg utan seniora spelare som hjälper dem.

Personligen hoppas jag att de stabila HA spelare vi värvat in bidrar med trygghet så de 2,3,4 juniorer vi kommer satsa på får en bra miljö att ta sina steg under Augusti-April. Vill se att Hedman, Carnestad, Aronsson och Enström bidrar med trygghet så Berglund, Walfridsson och Hedberg får en bra chans att utvecklas utan förväntan att vara ledande spelare.

Samma gäller på forwardssidan där jag tror att Sylwander och Hagelin kan bidra med trygghet och rutin så juniorerna får stöd i sin utveckling.

Inte lätt att utvecklas om man alltid får stryk och är ett bottenlag.
Kommentera