1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474672 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1893826

Sv: Silly season
Mano:

Håller med, men modos problem är väl att man satsat allt på utveckling av 7-10 juniorer typ. Svårt för juniorer att ta steg utan seniora spelare som hjälper dem.

Personligen hoppas jag att de stabila HA spelare vi värvat in bidrar med trygghet så de 2,3,4 juniorer vi kommer satsa på får en bra miljö att ta sina steg under Augusti-April. Vill se att Hedman, Carnestad, Aronsson och Enström bidrar med trygghet så Berglund, Walfridsson och Hedberg får en bra chans att utvecklas utan förväntan att vara ledande spelare.

Samma gäller på forwardssidan där jag tror att Sylwander och Hagelin kan bidra med trygghet och rutin så juniorerna får stöd i sin utveckling.

Inte lätt att utvecklas om man alltid får stryk och är ett bottenlag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: En bred trupp är en bra start när juniorer skall matchas in. De får möjlighet konkurrera med äldre breddspelare och de kan även få misslyckas och då faktiskt kunna bänkas ett tag eller spela juniorhockey om det behövs. Bredd och konkurrens är ledorden.
En tunn trupp med flera juniorer är ett väldigt risktagande och där har Modo befunnit sig några säsonger nu. Sundlöv verkar vara på rätt väg.
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Det är korrekt.
Kommentera