1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1894238

Sv: Silly season
Tarasov: Truppen är i det närmaste klar nu med andra ord, 1 center och ev. en till back.
Tankar?
Jag tycker truppen känns mer balanserad jämförelse med ifjol, fler rollspelare, rejälare backuppsättning och bättre centersida(om man får förmoda att det tillkommer en klasscenter)
Den starkaste värvningen får man nog säga att Hellkvist är, ska bli väldigt intressant att se vad han kan göra med hela truppen, men kanske framför allt de som varit här ett tag (Björklund, JE, Tobias Eriksson, Häggström m.fl) samt juniorerna.
Blir spännande!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Nucky: Tycker det känns spännande! men som du skriver, en klasscenter och en klassback vore nog bra att få in.Saknas en ledare tycker jag. Kommer Häggström fortsätta vara lagkapten?
Kommentera

Sv: Silly season
Nucky: Ja förhoppningsvis kan Hellkvist utföra mirakel med killar som Ericsson, Enström, och Berglund som alla hade STORA problem med defensiven ifjol.
Kommentera

Sv: Silly season
Nucky:
Är lite orolig för backsidan om nu inte Tobias Enström kommer. Förhoppningen är att spelare tar ett kliv men det är inget man skall ta för givet.
Kommentera

Sv: Silly season
Nucky: En tycker de vi bör undvika kval och klara topp 8 iaf, känns ganska likt hur truppen kändes inför förra säsongen.
Kommentera