1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481303 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1894184

Sv: Silly season
Heyerdal:
Nej hängde med till Danmark men verkar varit ledig ett är nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Tarasov: Truppen är i det närmaste klar nu med andra ord, 1 center och ev. en till back.
Tankar?
Jag tycker truppen känns mer balanserad jämförelse med ifjol, fler rollspelare, rejälare backuppsättning och bättre centersida(om man får förmoda att det tillkommer en klasscenter)
Den starkaste värvningen får man nog säga att Hellkvist är, ska bli väldigt intressant att se vad han kan göra med hela truppen, men kanske framför allt de som varit här ett tag (Björklund, JE, Tobias Eriksson, Häggström m.fl) samt juniorerna.
Blir spännande!
Kommentera

Sv: Silly season
Tarasov:

www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/MgBvBB/aik-varvar-poangduo

Marklund och Wiegel till AIK, bra förstärkningar för dom. Tycker AIK värvat rätt starkt än så länge, kanske blir dom laget att slå.

Har ett ganska intressant lag med riktigt namnkunniga spelare för HA.
Kommentera

Sv: Silly season
Tarasov:

Vilken skillnad på presentation mellan klubbarna när det kommer nyförvärv t.ex Modo och Timrå.

Timrå har de två dagarna värvat två spelare som antagligen är tänkt att vara ledande i deras lag. Går dom ut med en live sändning? Bygger dom vidare på intresset som är runt klubben från att dom gick upp? Nej man skickar ut ett meddelande på sin hemsida endast.

Måste säga att Modo har gjort enorma framsteg här som livesänder och har intervjuer med spelare eller sportchef/tränare kring hur man tänker och vem man värvat, att man kan ställa frågor är ju ett stort plus. Att man sedan annonserar i förväg gör det ju mycket mer intressant att följa och man funderar kring vad som ska hända.

Så alla vi som klagat på Modo's interaktion med oss fans kan ju kolla hur det sköts i andra klubbar och faktiskt vara rätt stolta över hur vi utvecklat detta och höjt ribban.
Kommentera