1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483142 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1894199

Sv: Silly season
Tarasov:

www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/MgBvBB/aik-varvar-poangduo

Marklund och Wiegel till AIK, bra förstärkningar för dom. Tycker AIK värvat rätt starkt än så länge, kanske blir dom laget att slå.

Har ett ganska intressant lag med riktigt namnkunniga spelare för HA.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Tycker AIK, Leksand och ni värvat bra hittills. Södertälje har faktiskt också smugit in bra spelare och fått behålla hela truppen.
Ser just nu en mer uppdelad allsvenska nästa år än vad fallet var i år, när den var snorjämn...
Kommentera

Sv: Silly season
Jag tycker klubben värvar helt rätt och tänker i rätt banor. Men kan inte låta bli att fundera över den där fonden som startades för att satsa mot shl. Känns som klubben och dom som startat fonden har helt olika synpunkter angående hur man skall värva och satsa framåt.

För som jag fattade det med fonden så skulle den vara till för att värva spets spelare som kanske kommer från lite högre nivå. Och då känns ju själva iden helt meningslöst ur det perspektivet. Jo visst kan man förstärka under säsongen men slutar sällan i något bra om det inte är en spelare som Dahlén som vänder hem. För nog tror jag att fondens skapare hade som mål att starta med en bra trupp och en rejäl sommarträning. Men kan vara jag som är ute och cyklar men känns som man har olika syn på hur man ska värva.
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Jag tycker att Marklund gjorde mycket mer poäng än han skulle gjort om han inte haft Molin bredvid sig. En av seriens bättre power forwards helt klart.

Det känns som de fått ännu större pengapung från storsponsorn i vinter...
Kommentera