1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1895015

Sv: Silly season
Nucky: Ingen mer än jag önskar att man fick skriva hyllningstexter istället. Ingen kommer att vara gladare än jag då Modo går upp igen (om jag fortfarande lever då
;P )

Jag skulle heller inte ha något problem med att Modo vann SM-guld med inköpta spelare, eller egna produkter, I dont care så länge det är Modo som vinner.

Ett av mina stora minnen från barndomen är då jag fick Pelle Lundqvist finalklubba.

Nu är vi ett mittenlag i Allsvenskan och det stör mig något enormt jävla mycket, speciellt då vi hamnat där på grund av Dunning-Kruger effekten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Sawchuk: Man blir lite nyfiken hur du ser på MODO idag, kan du se minsta ljusglimt i hur dom jobbar inom MODO idag. Du verkar sitta med info som vore intressant att höra. Hur ser du på juniorerna som vi har idag?. För dom är ju framgångsrika på Junior nivå men steget till senior verkar större än hos andra klubbar. Är också fruktansvärt less på alla inkompetenta människor som styrt klubben dom senaste åren. Men känner en positivare bris med Sundlöv och Björn,,, Kan ha fel men det känns som att dom hittat nåt där även fast det kommer ta tid.
Kommentera

Sv: Silly season
Kul summering av modo på allehanda. Intressant å se den videon 😊 Tror ni att det räcker med fws nu som typ sundlöv känner just nu? Att en junis tar platsen. Blir det tillräcklig konkurrens? Känns som det kanske kan bli det på backsidan om de håller sig hela eller så kör de bara runt på vissa junisar. Undra vad för typ av center modo söker. Hoppas de hitta en med så de slipper göra någon alternativlösning. Visst molin blev bra men vi tappade ju då en bra fwd😊
Kommentera