1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474674 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1895142

Sv: Silly season
Sawchuk: Håller med dig. Man kan utan att vara kunnig i hockey, se att MoDo kör efter en mall där det saknas spelare som sticker ut i teknik, snabbhet, tuffhet etc. Minns matchen i Kempis då man släppte fram Anders Söderberg för första gången. Publiken skrek. Det var underhållning varje gång. Klubben hade råd med det. Han blev en riktigt bra spelare som vi borde ha behållit fler säsonger till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Costanza:
Kollade hans stats spelade sm-finaler med 18 år mellanrum, någon form av prestation i det.
Kommentera

Sv: Silly season
Costanza: fast det är ju spelare med teknik och spelsinne man premierat. det är tuffhet som inte varit på agendan. spelare som muzito-bagenda och Edwin Hedberg har varit undantag.

det är skitlätt att vara efterklok kring Söderberg, men ingen visste väl då att domarna skulle börja döma för fasthållning och hakning. han räckte inte till när motståndarna lätt kunde fånga in honom, men sedan ändrades reglerna och små spelare fick plötsligt ett helt annat utrymme.

ska man ge exempel på en spelare från de gyllene årgångarna som inte skulle fått plats vore det Hasse Jonsson. Wernblom var så bra att han skulle kommit in på hg även om han inte hade "rätt" kriterier.
Kommentera