1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481382 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1897496

Sv: Silly season
Från Hörnefors:
På intervjun så lät dem som att han villa ha möjligheter att slå sig in i a-laget. Med nuvarande trupp så skulle man kunna tänka sig följande
Karla-Kalle J - KJ
Björka - JJ - Hagge
JE-TW-Sylwander
Hägg - VÖ - X
Karlström/Wernblom slåss om X
OÖ - Center reserv

Åhström/Oscar P är primärt tänkta för J20 men reserver

Då bli Karlström/Wernblom mer eller mindre ordinarie, då det alltid kommer vara skador/Avstängningar etc. blir det utveckling på Wernblom är det inga problem att flytta upp honom i kedjorna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Tarasov: Jag tolkar intervjun som att han är missnöjd med att han fått agera "brunkare". Att han vill få möjligheten att spela kreativt, offensivt. Och det är klart, han gjorde det ju bra som det också. Fick ju stå framför mål i PP också. Men förstår att om man sen man var typ 12år.gammal varit spelfördelare och ledare offensivt så är det väl dit man vill sen också.
Tycker dock en hel del pekar på att säsongen som gick var en skit säsong för honom överlag. Nu dras man väl ned när det går dåligt i klubben. Men Lukas känns som han inte varit lika framstående i landslaget heller.

Ska vad han än väljer hoppas jag han får fart på karriären och utvecklingen igen. Man har ju bara höet gott om honom kring hur han är en bra grabb med ödmjuk personlighet, en som sätter laget före jaget och ger allt i alla lägen.
Kommentera