1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1897498

Sv: Silly season
Tarasov: Jag tolkar intervjun som att han är missnöjd med att han fått agera "brunkare". Att han vill få möjligheten att spela kreativt, offensivt. Och det är klart, han gjorde det ju bra som det också. Fick ju stå framför mål i PP också. Men förstår att om man sen man var typ 12år.gammal varit spelfördelare och ledare offensivt så är det väl dit man vill sen också.
Tycker dock en hel del pekar på att säsongen som gick var en skit säsong för honom överlag. Nu dras man väl ned när det går dåligt i klubben. Men Lukas känns som han inte varit lika framstående i landslaget heller.

Ska vad han än väljer hoppas jag han får fart på karriären och utvecklingen igen. Man har ju bara höet gott om honom kring hur han är en bra grabb med ödmjuk personlighet, en som sätter laget före jaget och ger allt i alla lägen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Monno: Känns som evolutionen eller utvecklingen på senare år om man så vill, kopplingar genomsyrar alla 2000 talister och senare.
Ungdomar idag ska ha allt serverat, man orkar knappt gå till skolan utan ”ska ha” en mopedbil för 150 lax för att man inte vill cykla eller åka moped som vi lite äldre fick göra i våran ungdom, dagens ”barn” ska ha smartphones, fri tillgång till allt, datorer i skolan och färdigskrivna högskoleprov för att man är för lat och bekväm för att faktiskt jobba och förtjäna saker i livet, lite samma känns det som dagens ”barn” i hockeygym, man tycker man är så jävla bra och gör man något bra så är man ”bäst”, ist för att jobba hårt och förtjäna sig en offensiv plats i A-laget så vill man hellre söka genvägar till stora klubbar eftersom man själv anser att man är för bra för att jobba någon säsong i en 3/4:e kedja i AS, kontentan sen blir oftast bara att man blir medtagen i j18/20 i nya klubben eller blir utlånad men det är man för korkad för att förutspå.

Detta inlägg pekar inte på alla ungdomar eller hockeyspelare, men en god majoritet är av precis samma skrot och korn tyvärr.

Övrigt så tror jag Werner jr stannar för t.om hans pappa borde inse att killen inte är bättre än en plats i en 3/4:e lina i allsvenskan
Kommentera

Sv: Silly season
Monno:
Tkr det låter lite som det lät innan Tim W skrev på, lite löst prat med andra klubbar men Modo känns ändå som huvudspåret.
Kommentera