1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474549 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1900979

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Plus/minus? Nu tog vi in ytterligare 5 miljoner på energibolaget från Twin Peaks med sin gulsvarta plagiatlogotyp (sorry, Umeå/Solna). Då ska vi veta att vi ständigt lånar ut dynamiska dynastispelare till NHL vars tröjor sen hänger i taket och spelarna lyfter NHL-bucklor på rad. Klart att det kostar oss lite här nere, där vi ändå trots det, skiner starkast på en global arena.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Costanza: Glad midsommar på er allihopa. Nu får vi hoppas att när man i efterhand tittar tillbaka till den där kalla, våta fredagen med efterföljande tung lördag. Då gör man det med glädje, för det var liksom då vi vände på botten.

Det var början på sommarmånaderna med vänskapsmatcher som lade grunden till säsongen som äntligen kändes positiv. Den säsongen som man inte längre hade en stor klump i magen inför varje match. den säsongen man inte förgäves försökte hitta något positivt frö i en match, liksom en skymt av att lagets spel börjat klicka i och att en vandring uppåt i tabellen. Bara för att nästa match inse att det är fortfarande lika dåligt.

Nej, nu djävlar är det dags.

Skål vänner och eventuella ovänner på forumet. I efterhand ska vi alla minnas det här som starten!!!
Kommentera