1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1900993

Sv: Apropå ingenting...
Costanza: Glad midsommar på er allihopa. Nu får vi hoppas att när man i efterhand tittar tillbaka till den där kalla, våta fredagen med efterföljande tung lördag. Då gör man det med glädje, för det var liksom då vi vände på botten.

Det var början på sommarmånaderna med vänskapsmatcher som lade grunden till säsongen som äntligen kändes positiv. Den säsongen som man inte längre hade en stor klump i magen inför varje match. den säsongen man inte förgäves försökte hitta något positivt frö i en match, liksom en skymt av att lagets spel börjat klicka i och att en vandring uppåt i tabellen. Bara för att nästa match inse att det är fortfarande lika dåligt.

Nej, nu djävlar är det dags.

Skål vänner och eventuella ovänner på forumet. I efterhand ska vi alla minnas det här som starten!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Bra skrivet särskilt mellanstycket. Den absoluta botten var förhoppningsvis när vi låg under med 5-1 mot Mora. Sen planade det förhoppningsvis ut och gick svagt uppåt förra säsongen.

Btw förra gången vi hade en skånsk tränare skrällde vi oss hela vägen till final. Farbror Öhman och pappa Wernblom var en del av det laget om vi nu söker en koppling till nuvarande trupp.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: För jäkla fint skrivet. Satt av en händelse och tittade på klipp från 2010 med Forsberg, Näslund och Zuccarello när jag läste det. Blev påmind om magin och hur gärna jag vill känna den igen. Hoppas, hoppas.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Glad o trevlig midsommar på er alla. Ni kan nog se fram mot en betydligt roligare säsong. Kanske t.o.m. en toppsäsong. Själv blir jag inte förvånad om ni kommer först i serien. Trots Leksand o Löven.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Glad midsommar på dig själv från ett soligt, men ack så blåsigt ställe.
Kommentera