MoDo Hockey

478113 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1909032

Sv: MODO - Almtuna
Tack vare 2 PP har Modo skaffat sig ledning och momentum i matchen, Almtuna är inte alls ofarliga och visade att man har kvaliteer i sitt enda Powerplay.
Hade en tveksam känsla i kroppen 8-9 minuter in i matchen men nu känns det lite bättre.

Modo har sjukt många duktiga avslutare i laget kan man lätt konstatera

Gavelo: Modo kändes inte så heta i inledningen. Man ville åka skridskor, men det var som om det satt lite i sirap. Undan för undan så har man fått upp farten och Almtuna börjar få det lite jobbigare. Visst är första målet tack vare ett PP, men man har förtjänat sina PP. Det andra var väl mer ett bra avslut i ett tre mot tre-läge och inte resultatet av bra spel, men det är inte helt orättvist.

Ruskig fart vi vill spela i. Man har varit så oerhört vant med att Modo mot på papperet sämre lag inte orkat driva upp farten, utan de lagen har dragit ned tempot och Modo har inte haft något annat val än att följa med. Nu ser man hur Modo precis hela tiden nästan skiter i motståndet och bara gasar på. Inte helt olikt Timrå ifjol faktiskt, även om vi gärna har mer puck än de hade. Timrå spelade gärna på kontringar om motståndarna ville ta initiativet, men det känns som om Hellkvist kräver av spelarna att ambitionen hela tiden ska vara att vi ska föra spelet. (Sedan går det naturligtvis inte att föra spelet 60 minuter och man har dessutom en motståndare också).