1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480596 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1909057

Sv: MODO - Almtuna
Dundee: Jag tycker att vi jämnade ut det andra halvan av perioden, men den första var verkligen inte bra. Jag tror det är en konsekvens av att spela så energikrävande och att det är ett så pass komplicerat spelsystem. Hellkvists lag brukar bli bättre allt eftersom, så jag är inte så orolig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO - Almtuna
J F K:
Är inte så förfärad över prestation, Almtuna får ett lyft av sitt mål och vi tappar lite kraft. Men vi fortsätter pressa och är sånär på att ta tillbaka initiativet men Almtuna får in en kontring. Förhoppningsvis lyckas vi ta över 3:e
Kommentera

Sv: MODO - Almtuna
J F K: Jo men så är det ju och det får man vara förberedd på att det kommer bli dippar. Men gillar endå det man ser nu jämfört med senaste säsongerna. Endå sedan man började följa Modo för 30 år sedan så var det just skridskoåkningen som var deras signum. Så detta lovar absolut gott inför framtiden. Bara hoppas dom låter Björn coacha några år nu så ska vi nog kunna utmana om en shl plats så småningenom kanske inte i år men om 2-3 säsonger förutsatt att vi får behålla dom unga grabbarna.
Kommentera