1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

301905 inlägg · 3804 ämnen

Inlägg #1913116

Sv: Karlskoga - Modo
J F K: fortsätt så här Modo , tar poäng även när ni spelar lite sämre......ni har en bra målvakt och viker inte ner er för i år verkar ni faktisk vara vältränade och det får ni tacka er nya tränare för.
AIK och Modo gör upp om seriesegern......och sen skulle det vara underbart om ni fick möta Växjö i kvalet och förpassade dom dit dom hör hemma........allsvenskan tillsammans med leksand för evigt.
Ett önsketänkande men man vet aldrig och det är kul att följa era matcher framför tv apparaten .
Heja Timrå och lite heja Modo !!! Skulle vara underbart med SHL derbyn igen.
+6
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskoga - Modo
Veteranolle: Tack, det värmer. Tyvärr var matchen igår ett rejält undantag. Det blir ingen bra vinter om Hanses behöver vara så bra som igår. Nu tycker jag att det inte representerar hur det sett ut i andra matcher, för hade vi tagit poäng mot exempelvis AIK hade det varit betydligt mindre stöld än igår (inte ens helt orättvist om vi fått en pinne mot AIK).

Men, att tro att vi varje match ska vinna skottstatistiken och skapa fler chanser än motståndarna är oerhört naivt. Sådana där plattmatcher händer alla lag (även om Skellefteå ofta har färre än vad vi brukar ha osv). Efter två sämre matcher och den här riktigt dåliga är det väl fantastiskt att ha plockat ihop åtta poäng, men det håller inte. Vi måste upp i kvalité igen.
+5
Kommentera