1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

301905 inlägg · 3804 ämnen

Inlägg #1913125

Sv: Karlskoga - Modo
Veteranolle: Tack, det värmer. Tyvärr var matchen igår ett rejält undantag. Det blir ingen bra vinter om Hanses behöver vara så bra som igår. Nu tycker jag att det inte representerar hur det sett ut i andra matcher, för hade vi tagit poäng mot exempelvis AIK hade det varit betydligt mindre stöld än igår (inte ens helt orättvist om vi fått en pinne mot AIK).

Men, att tro att vi varje match ska vinna skottstatistiken och skapa fler chanser än motståndarna är oerhört naivt. Sådana där plattmatcher händer alla lag (även om Skellefteå ofta har färre än vad vi brukar ha osv). Efter två sämre matcher och den här riktigt dåliga är det väl fantastiskt att ha plockat ihop åtta poäng, men det håller inte. Vi måste upp i kvalité igen.
+5
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskoga - Modo
Alsenfelt. & Djuse dominerar i SHL enligt Sport expressen.

Saxat: Monstret" har inte bara SHL:s kanske fräckaste smeknamn. Han har också varit ligans främsta målvakt så här långt, i tät konkurrens med Alsenfelt.

Framför honom sätter vi Djuse som toppar backarnas poängliga och hittills varit ligans bästa tvåvägsback, med imponerande spel i såväl egen som offensiv zon.

2 st. som vi toksågagade under deras tid här!

Vad heter det ? Tålamod är en dygd...
Kommentera