1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478566 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1917819

Sv: Almtuna - Modo
atomragnar: Nja. Bättre än de senaste - massor - av åren, men besvikelsen när man förlorar på det sättet vi gjort de två senaste är svår att komma över. Jag kan köpa att man förlorar mot ett bättre lag när man själv i alla fall gjort ett rejält försök, men nu har vi två matcher på raken helt enkelt inte tagit kampen.

Sedan tror jag att vi vinner eller får oavgjort på fredag. Vi kan helt omöjligen vika ned oss sådär på hemmaplan efter två så usla bortamatcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Almtuna - Modo
J F K: Hagelin är inte i närheten av Marklund. Jellvert imponerar inte heller. JJ är ingen första center. Jag tycker att Hedberg har varit den sämsta backen förutom T Ericsson. Slarviga pass, skjuter oftast i täck och glider ofta omkring och ser nonchalant ut. Ser inte varför han är uttagen i j- landslaget. Den ända värvningen som är ok förutom Tobias Enström är Sylwander. Vi har gjort två bra matcher och har haft bra perioder i tio matcher som har räckt till sex vinster (med med stuts) och fyra förluster. I två matcher så har vi varit urusla. Hela laget måste prestera på topp för att vara kvar i toppen, för vi har inte tillräckligt med spets för att vinna när vi spelar dåligt.
Nu är det upp till Hellqvist att visa att han är den tränaren som han i början av säsongen såg ut att vara.
Kommentera