1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481394 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1917826

Sv: Almtuna - Modo
J F K: Hagelin är inte i närheten av Marklund. Jellvert imponerar inte heller. JJ är ingen första center. Jag tycker att Hedberg har varit den sämsta backen förutom T Ericsson. Slarviga pass, skjuter oftast i täck och glider ofta omkring och ser nonchalant ut. Ser inte varför han är uttagen i j- landslaget. Den ända värvningen som är ok förutom Tobias Enström är Sylwander. Vi har gjort två bra matcher och har haft bra perioder i tio matcher som har räckt till sex vinster (med med stuts) och fyra förluster. I två matcher så har vi varit urusla. Hela laget måste prestera på topp för att vara kvar i toppen, för vi har inte tillräckligt med spets för att vinna när vi spelar dåligt.
Nu är det upp till Hellqvist att visa att han är den tränaren som han i början av säsongen såg ut att vara.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Almtuna - Modo
Från Hörnefors: Tycker Hedberg är en av de som har höjt sig, relativt sett åtminstone. Tror det finns en grym potential där och jag tror att vi vinna i längden på att låta honom göra sina misstag.

Med det sagt ska han absolut inte känna att hans plats är given, utan det har varit flera matcher då han borde ha bänkats framåt slutet. Men som sagt, jag tror det blir bra i slutändan.
Kommentera

Sv: Almtuna - Modo
Från Hörnefors: Just nu så är det nog så, dock är jag helt övertygad om att både Hagelin och Johnsson kommer bli viktiga för Modo på sitt sätt och mest troligt är det spelare som lyfter när det gäller.
Övrigt om matchen igår så är det ingen tvekan om att det nog var den sämsta matchen många någonsin har sett, ÄNDÅ kunde vi mycket väl ha vunnit om dom haft lite bättre avslut, faktum är att vi skjutit så mycket skott på dom senaste förlusterna att vi nog borde ha gjort 3-4 mål i varje match vilket hade tagit oss obesegrade genom denna bortaturné mm.

Känslan är att Modo behöver förstärka oavsett, göra klart med en målvakt, försöka hitta en stjärnceneter/forward och förstärka upp backsidan med en rutinerad back av hög klass
Kommentera

Sv: Almtuna - Modo
Från Hörnefors: 2 usla är ju bra sett till hur det var ifjol.
Sen vet jag inte vad för för mätningar du hade på Jellvert men jag tycker då han presterat över förväntan.
Kommentera