1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484360 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1920897

Sv: Apropå ingenting...
NuMo: ja tänk om de hade kunnat offrat en endaste säsong åt Modo. Vilka hjältar de hade kunnat blivit. Men förstår att de gjorde sitt val, de har sitt liv där nu. Något de säkert kommer ångra på äldre dagar. Hade förstått mer om de inte hade haft ork att spela med Modo i shl. Men chansen att ta tbx Modo till shl är fan större för det är då inget som talar för att Modo går upp (på länge) nu. (tror på Hellqvist dock bara han får tid, vill vara kvar och att vi har fortsatt budget). Det är sådan synd att Sedinarna inte vill ställa upp för Modo och intresset har jag tappat för dem. Men det är deras liv och deras val och det respekterar jag. ( Synd bara). Så all creed åt Tobias Enström! En man med hjärta! Ett äkta Modo-hjärta!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
wolper: samtidigt får man förstå deras familjesituation. Jag tror inte de var så sugna på försäsongsträning, sedan harva runt i små arenor i hela Sverige från september till mars/april.

Däremot tror jag fortfarande att det finns viss chans att de ansluter i januari/februari, ger 2-3 månader och tar modo till shl.

Men det är kanske en förhoppning.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
wolper: Lite trisst då de lovade att komma tillbaka men svek löftet.
Kommentera