1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482613 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1920889

Sv: Apropå ingenting...
hanzon: Tvillingarna kommer aldrig, enligt mig, att förtjäna någon större Modo-medalj, förrän de visat att de förtjänar den.

Att de är fantastiska spelare tar jag aldrig ifrån dem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
NuMo:
Sett till nya tider som jag räknar från 90 och framåt så känner jag personligen att de förtjänar en större en medalj. Under deras juniortid fick vi uppleva en semifinal och två finalplatser, varav de i hög grad bidrog till finalerna.

Har vi haft någon framgångsrikare period än just den, nu är 3 år visserligen inget större urval men det kanske säger något om deras prestation i Modo.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
NuMo: ja tänk om de hade kunnat offrat en endaste säsong åt Modo. Vilka hjältar de hade kunnat blivit. Men förstår att de gjorde sitt val, de har sitt liv där nu. Något de säkert kommer ångra på äldre dagar. Hade förstått mer om de inte hade haft ork att spela med Modo i shl. Men chansen att ta tbx Modo till shl är fan större för det är då inget som talar för att Modo går upp (på länge) nu. (tror på Hellqvist dock bara han får tid, vill vara kvar och att vi har fortsatt budget). Det är sådan synd att Sedinarna inte vill ställa upp för Modo och intresset har jag tappat för dem. Men det är deras liv och deras val och det respekterar jag. ( Synd bara). Så all creed åt Tobias Enström! En man med hjärta! Ett äkta Modo-hjärta!
Kommentera