1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481668 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1921134

Sv: Apropå ingenting...
NuMo:
Sett till nya tider som jag räknar från 90 och framåt så känner jag personligen att de förtjänar en större en medalj. Under deras juniortid fick vi uppleva en semifinal och två finalplatser, varav de i hög grad bidrog till finalerna.

Har vi haft någon framgångsrikare period än just den, nu är 3 år visserligen inget större urval men det kanske säger något om deras prestation i Modo.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Var bor tvillingarna nu? Blir dom nordamerikaner forever?
Har inte den blekaste var Zäta sätter ner bopålarna. I hans fall blev det ju aldrig aktuellt med en hockeyhemkomst. Gissar att de flesta som gjort så mycket som runt 15 säsonger i NHL inte har motivation att runda av "hemma".
Finns det så många exempel på såna fall och blev det i så fall lyckat?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Vad jag vet så har dom bidragit på flera olika sätt till Modo hockey och Örnsköldsvik genom åren så nog har dom förtjänat en fin hyllning, dock hade den hyllning kunnat bli rejält mycket större om dom spelat en avslutande säsong i klubben, jag kan faktiskt inte sluta fundera på varför man inte kan göra det, dom är under 40 år gamla och har hela livet kvar att vara föräldrar, men dom har gjort sitt val och det får man respektera även om man inte alls håller med!
Kommentera