1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478926 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1922041

Sv: Modo - Karlskoga
J F K: Fast efter 7 raka förluster där man efter ett uppehåll har tränat så in i hellvete hårt att dom slaka benen innan uppehållet föreföll hårda mot för benen efter uppehållet, knappt någon vilja, dåliga passningar, uselt försvarspel, så mycket slarv att förra säsongen känns stabil och framåt funkar ungefär ingenting förutom att få till alibiskott utan täckning.
Ja visst kanske jag är bitter och överdriver en aning men kan man vara annat i det läget vi är nu?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga
Tycker vi saknar en riktig ledare i laget,skulle väl vara Sylwander isåfall. Johan Eriksson har kvalitéer som inte många har men han är rätt så ung och lite därefter. Enström tyvärr för mjuk. Behövs en riktig HÅRDING som aldrig ger upp. En som inte hänger läpp för att man har förlorat ett gäng matcher på raken. KAN NI SNÄLLA FÖR TUSAN HITTA DENNA PERSON. Har väntat flera år på denna.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga
Jag har hållit mig ett bra tag, men nu får det fan vara nog. (måste ventilera mig)

KARLKVIST, HÅLL INTE PÅ ATT GÖRA ALLT SÅ JÄKLA SNYGGT. Mycket poäng gör han och har en teknik som är bra. Men när det inte sitter där mentalt går det långsamt, dräller och försöker ändå göra en tunnel, snurrfint eller någon snygg backhand-flippmacka. Kom igen, slå en förbannat vanlig passning på bladet till någon annan.
Kommentera