1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480270 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1922120

Sv: Modo - Karlskoga
Gavelo: Detta är väl lite som att pissa i badet men jag hade trott att Toby skulle vara lite mer av en ledare/hänförare på isen. Visst är det tidigt på säsongen men nog borde han kunna vara er dominant och ta för sig i det offensiva spelat på ett annat vis? Han är grymt duktig, det är inte det men han borde ta ut svängarna mer anser jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga
Axle San: Jag tycker mig se mer och mer pucktransport från Enström, men det gäller att hushålla när man lirar 25-30 minuter/match. Skulle vilja se att han tar lite mer skott, dock. Men det gäller fler, speciellt i pp. Karla har bl.a. en benägenhet att leta lite för svåra flippmackor över klubbor och blad. När vi tar in oss i zon (i PP) har vi även en tendens att slänga pucken i rundeln istället för att försöka hålla den inom laget. Det är ju en riktig 50/50-puck som ofta resulterar i att man får börja om.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga
Axle San:
Kan till viss del hålla med, men igår slogs jag av tanken att det andra inte riktigt är där Tobbe vill att de skall vara. Tänker på en situation där han tog sig förbi på kanten men inte fyllde på i slottet.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga
Axle San: Ska väl påpeka att mitt tankesätt mest berör folk som inte bor i direkt närhet till arenan, hade jag bott i stan så hade jag naturligtvis köpt ett årskort
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga
Axle San: Enström är ju en finlirare. Han löser ju saker genom att spela smart och med precision. Inte många pass som inte sitter på bladet. Tycker det är rätt tydligt att han håller en högre nivå.
Man kan inte förvänta sig att han ska vara en typ Ansi Salmela som delar ut rejäla proppar, skjuter stenhård skott i mål och spelar allmänt hårt och lite fult.
Toby är inte den typen.

Sen var han inne på i en intervju att han är inte riktigt van med strukturbristen som finns ibland i HA. Spelare som checkar mot en i helt fel lägen. Lär han sig det så kommer det såklart ge öppna ytor åt någon annan men är man inte riktigt van det så blir det nog att man blir lite överrumplad.

Han leder ju ändå poängligan för backar. Eller ja, tvåa är han på samma poäng som ledaren.
Kommentera