1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479878 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1926077

Sv: MoDo - Oskarshamn
Gavelo: Jag blir ibland galen på kortpassningar i egen zon, som den till Wernblom. Det är inte alls så lätt att få kontroll över pucken när passningen är så kort, utan det händer rätt ofta att man tappar pucken. Därför är det i egen zon klart tveksamt om man ska slå sådana passningar i ledning. Kanske borde man spelat sig ur på ett säkrare sätt, men det är väl inte i Björns DNA att spela så, utan man får ta det onda med det goda.

På första målet går det inte att komma ifrån att vinkeln är rätt dålig och att Linus är helt felplacerad. Man brukar säga att målvakten ska ta första stolpen, men kanske luras han av spelaren (är det JJ) som flyttar sig ur skottlinjen? Oavsett så är det alldeles för mycket öppet mellan stolpen och Linus.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Oskarshamn
J F K: Jag inser mycket väl fördelen med snabba kortpass.
När det gäller den till Wernblom så hade han väl ryggen emot och helt fel beslut att passa dit. Men jag kan minnas fel.
Kommentera

Sv: MoDo - Oskarshamn
J F K: I det skedet av matchen med kvarten kvar så bör man kanske ha lagt sarg ut ist, dock är det lätt att vara efterklok nu och skulle Werner ha fått ut pucken så hade vi nog inte ens kommit ihåg denna situation. Sen så är Linus lätt felplacerad på målet men det är många faktorer som slutligen leder fram till målet.

Straffseger är iaf 2 poäng och hemmatrenden är fortsatt väldigt stark
Kommentera