1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1928069

Sv: Modo - Almtuna
Usch vad gammal jag börjar känna mig. Det har jag nog alltid gjort när jag tänker efter.

Kan man inte bara stå på sin plats och sjunga, klappa händerna och njuta av matchen? Att klättra på räcket som en apa och sedan tjura likt en treåring när man blir tillsagd, vad är det för barnsligheter?

Trodde i ärlighetens namn att saker hade blivit bättre efter Martin-incidenten, men jag antar att denna typ av supporterföreningar alltid kommer locka till sig ett visst klientel.

Sluta slåss mot väderkvarnar. Väx upp och njut av spelet eller stanna hemma och pyssla med en givande hobby istället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Almtuna
Bad_Brett:
Precis.
Jag tänker helt lika. Att klappa med, sjunga & hoppa är superkul!
Ska säga att jag inte går på jättemånga matcher (bor nästan i Umeå)
men;
När jag går är det ALLTID på stå - i klacken. Alltid.
Det ger så mycket mera än att sitta på långsidan.
Men.
i höst har jag inte känt av nån glädje i klacken, tror inte det har med lagets prestation alls att göra. Det är för att de som borde leda klacken mest är arga (inte uppmuntrande) på dem som (de) inte anser sig värdiga att vara på stå. Ett destruktivt ledarskap, kanske inte mogen att leda en klack?? Detta är inte bara tyckande från mig.
Tyvärr har jag upplevt utskällningar på nära håll. Klackledare skrek förbi mig riktat till några som stod en bit bredvid mig. Hånflin tillbaka & mera aggression, som till sist slutade med att vakterna plockade ut en klackledare. Ska tillägga att den & de som tidigare brukat leda klacken inte synts till i år när jag varit på match.
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Bad_Brett: Kan bli bra drag på ståplats på fredag när gamla Modo legender som Susse, Påhlsson , Timmy, Duracell dragit ihop närmare 90 pers som skall stå i klacken !!!
Kommentera