1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474666 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1928102

Sv: Modo - Almtuna
Bad_Brett:
Precis.
Jag tänker helt lika. Att klappa med, sjunga & hoppa är superkul!
Ska säga att jag inte går på jättemånga matcher (bor nästan i Umeå)
men;
När jag går är det ALLTID på stå - i klacken. Alltid.
Det ger så mycket mera än att sitta på långsidan.
Men.
i höst har jag inte känt av nån glädje i klacken, tror inte det har med lagets prestation alls att göra. Det är för att de som borde leda klacken mest är arga (inte uppmuntrande) på dem som (de) inte anser sig värdiga att vara på stå. Ett destruktivt ledarskap, kanske inte mogen att leda en klack?? Detta är inte bara tyckande från mig.
Tyvärr har jag upplevt utskällningar på nära håll. Klackledare skrek förbi mig riktat till några som stod en bit bredvid mig. Hånflin tillbaka & mera aggression, som till sist slutade med att vakterna plockade ut en klackledare. Ska tillägga att den & de som tidigare brukat leda klacken inte synts till i år när jag varit på match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Almtuna
RedNek:
Förstår inte hur man kan ställa krav på hur andra skall ”heja”. Själv väsnas jag knappt när är på plats, jublar knappt vid mål. Ler endast lite lätt vid mål eller när laget gör nåt bra på plan, men följer matchen noga och gissar att MoDo ändå är glada över mitt stöd.
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
RedNek: Sundström Påhlsson och Timmy på ståplats på fredag! De och sponsorer ett gäng på ca 90 pers! Kul! Det om något kan väl inspirera att välja ståplats på fredag?!
Kommentera