1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

300864 inlägg · 3804 ämnen

Modo - Almtuna

1928206 · » Till forumet


Sv: Modo - Almtuna
Axle San: Lär väl va Timmy då som blir för het, sedan får Susse försöka snacka kvar honom med ordningsvakterna. Ränderna går aldrig ur! Tror Modo anar mycket spel i BP på fredag och därför tagit hjälp av Susse/Timmy/Påhlsson.
+3
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Kunglouie: Då får vi hoppas att de inte klättrar på räcken och drar av bengaler 🤭
+4
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Harry Luras: Ja, man är ju mäkta orolig att det kan bli så igen. Man minns ju hur det senast var mot AIK, fredagsmatch mycket folk, stämning. Kollaps. Iofs var väl laget inne i svackan redan före den matchen. Nu vill vi undvika att LIF vänder sin dystra trend mot oss, vi är ju kända för att vända andra lags negativa trender.
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Kunglouie: Bara i Modo :)
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Harry Luras:
Krille kommer göra hat-trick😎
+2
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Kunglouie: Publikmatch och Modo har möjlighet att ragga åskådare till kommande matcher. Blir dyngstryk alltså (men jag är inte bitter) :)
+4
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Kunglouie:
Jo, det har fått mig att vilja fara på fredag! Om inget händer innan imorgon-kväll, kommer jag köpa biljett på stå.
Sen vill jag (som vanligt) vara utan röst på lördag.
Jag är INTE tyst på stå & hoppas locka nån till att våga sjunga med!
+2
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
RedNek:
Förstår inte hur man kan ställa krav på hur andra skall ”heja”. Själv väsnas jag knappt när är på plats, jublar knappt vid mål. Ler endast lite lätt vid mål eller när laget gör nåt bra på plan, men följer matchen noga och gissar att MoDo ändå är glada över mitt stöd.
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
RedNek: Sundström Påhlsson och Timmy på ståplats på fredag! De och sponsorer ett gäng på ca 90 pers! Kul! Det om något kan väl inspirera att välja ståplats på fredag?!
+9
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Bad_Brett:
Precis.
Jag tänker helt lika. Att klappa med, sjunga & hoppa är superkul!
Ska säga att jag inte går på jättemånga matcher (bor nästan i Umeå)
men;
När jag går är det ALLTID på stå - i klacken. Alltid.
Det ger så mycket mera än att sitta på långsidan.
Men.
i höst har jag inte känt av nån glädje i klacken, tror inte det har med lagets prestation alls att göra. Det är för att de som borde leda klacken mest är arga (inte uppmuntrande) på dem som (de) inte anser sig värdiga att vara på stå. Ett destruktivt ledarskap, kanske inte mogen att leda en klack?? Detta är inte bara tyckande från mig.
Tyvärr har jag upplevt utskällningar på nära håll. Klackledare skrek förbi mig riktat till några som stod en bit bredvid mig. Hånflin tillbaka & mera aggression, som till sist slutade med att vakterna plockade ut en klackledare. Ska tillägga att den & de som tidigare brukat leda klacken inte synts till i år när jag varit på match.
+4
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
atomragnar: SAIK har tränat ned sig under säsong i många år. Många SHLlag har tagit efter, b.la Frölunda.
Det tar några år för att bygga upp träningståligheten och en bred trupp för att klara av det.
+3
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Harry Luras: Fortsättning på mitt förra inlägg. Eller är det helt enkelt så att de vill få Modoiterna på sin sida som ska klappa dom på huvudet och vara curlingföräldrar och säga att allt är nån annans fel?

Kort och gott, jag fattar inte överhuvudtaget vem dom vill markera emot och vad dom får ut av det.
+1
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
J F K: Det är ju en väldigt skillnad på att göra det du beskriver likt träna inför ett mästerskap (ex. OS) som att vara bra över en hel säsong likt så som en serie som hockeyallsvenskan fungerar. Jag tror de är ett oerhört onödigt gamble att tro man ska gå nedtränad hela säsongen för att toppa sista 3 veckorna. Fysiken är viktigt men finns inte övriga ingredienser såsom spelförståelse allmänt boll-/pucksinne lirar Conny s upp dig på läktaren ändå trots att han bärsa när du spydde på toan. Det är väldigt skillnad på idrott och idrott - det jag poängterade var att de känns ej som något vettigt träningsupplägg när själva mästerskapet pågår i en 5-6 månader (läs: serien).
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Och vem har dom tänkt ska bry sig om att de inte dök upp på matchen i söndags? Förutom vi som var där och tyckte att det var mer begravningsstämning än vanligt?

Rättare sagt, vem var bojkotten riktad mot och hur mycket bryr dom sig egentligen över att de valt att bojkotta?
+1
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Bad_Brett: Kan bli bra drag på ståplats på fredag när gamla Modo legender som Susse, Påhlsson , Timmy, Duracell dragit ihop närmare 90 pers som skall stå i klacken !!!
+9
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Usch vad gammal jag börjar känna mig. Det har jag nog alltid gjort när jag tänker efter.

Kan man inte bara stå på sin plats och sjunga, klappa händerna och njuta av matchen? Att klättra på räcket som en apa och sedan tjura likt en treåring när man blir tillsagd, vad är det för barnsligheter?

Trodde i ärlighetens namn att saker hade blivit bättre efter Martin-incidenten, men jag antar att denna typ av supporterföreningar alltid kommer locka till sig ett visst klientel.

Sluta slåss mot väderkvarnar. Väx upp och njut av spelet eller stanna hemma och pyssla med en givande hobby istället.
+12
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Axle San:

Jo är ju rätt stor olycksrisk att stå där, en liten olycklig knuff och det kan vara kört, sen nu för tiden där alla har en mobil med kamera att inte en enda fick för sig filma låter ju lite konstigt.

Sen förstår jag inte riktigt logiken med att inte finnas på plats i en hemma match för hur dom blev behandlad uppe i Umeå.
+7
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
ante08: Jösses vad löjligt.
+2
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
ante08: Att stå på räcket är idiotiskt och förbjudet.
Sen borde det finnas någon mobilfilm som fångat övervåldet kan man tycka
+1
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Vi i MTS skulle vilja informera kring varför vi inte var på matchen igår:

En medlem har blivit oskyldigt avstängd trots att det inte finns några bevis mot denne, så vi vill visa hur det är/blir när dom försöker stoppa vårt stöd. Vi menar att det är ett fullständigt felaktigt beslut av polisen och åklagarmyndigheten med hjälp av Björklöven, som har sett till det här beslutet.

Sedan vill vi även ta upp det urusla bemötandet vi fick uppe i Umeå i fredags av både poliser och ordningsvakter. Flera av besökarna på bortastå fick utstå grovt övervåld, för sådana saker som att stå på räcket som vi alltid har fått gjort. Vi hoppas innerligt att läget är ok med alla inblandade.

FÖRSÖK ALDRIG ATT STOPPA VÅRT STÖD!
+1
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Robin Ztorken L:
Även han vann en del åkdueller igår, minns en kontring där han visserligen inte kom ikapp men ändå tillräckligt nära för att vara ett störande moment.
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Gavelo: Dessutom har han varit bra...
+2
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Heyerdal: Man blir glad av att höra att spelare kan acceptera en bänkning och ist för att gnälla så tränar man hårt och gör sig redo när chansen kommer, och jag är imponerad över Erikssons sätt att komma tillbaka i spel efter så lång tid utanför laget.
+9
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Robin Ztorken L: intervju med T E-son i ÖA nu, jobbigt vara utanför men han har tagit det på rätt sätt, tränat hårt o bra så att han är beredd då chansen dyker upp, deras hus har varit ute till försäljning men anledningen är att de behöver ett större
+2
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
J F K:
Ja verkligen. 3 saker som jag tycker förbättrats markant är närkampsspelet, vinster i åkdueller och spelsystemet som sådant.
+1
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
atomragnar: Du har fel. Det är klart att man kan träna ned sig. Ofta för att när man släpper på den tunga träningen och kör mer speed få en formtopp, men här tror jag att det handlar om att vänja kroppen vid tuff träning samtidigt som man kunna prestera om nu Modo kört någonting.

Det är en balansgång under säsong Hur hårt man kan träna utan att resultaten blir sämre. Då kan man under resten av säsongen träna hårdare än de flesta andra helt enkelt. Förr hade spelarna klart bäst testvärden i början av säsongen, men numera har man blivit bättre på underhållet under säsong.

Någon toppning av formen tror jag dock inte på förrän till vårens förmodade slutspel. Inför det lär man köra en traditionell nedträning om man redan är klara för slutspel.

Sedan tror jag inte effekten ska vara så påtaglig att vi förlorar sju matcher på raken oavsett...
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Ogie Ogilthorpe: Asså nedträningen kan omöjligen vara på riktigt. Det är bara något förståsigpåare vill slänga sig med eller dylikt för att verka kunniga och bortförklaring för usla prestationer som saknar annan anledningen än "Vi vet inte riktigt varför vi inte är tillräckligt bra, kanske kan de vara spelartruppen". Hur kan man tro att nedträning ska vara en bra metod för att sätta laget i en bra position för att konkurrera under hösten. Det bästa är alltid att vara så högt upp i tabellen som möjligt för att ge sig själv bästa chans. Sen om historien säger annorlunda etc etc. må så vara. Det är dock fortfarande statistik bäst chans och man har får ett mindre minerat fält på vägen uppåt.
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
tjerdo: TE var värd ett mål igår.
Riktigt vasst skott när tillfälle ges.
KJ gjorde också en riktigt bra match!

Lundin, kommentarer överflödiga.
+2
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
J F K: Ja allt känns stabilare i det mesta denna säsong med det sagt är inte allt guld o gröna skogar. Men framförallt känns målvaktsbiten stabilare och vi har äntligen ett grundidé att falla tillbaka på. Självklart kan en jättesvacka slå till men jag tror att vi tar oss till topp 8 relativt enkelt och väl där kan allt hända.
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Monno: Jag må vara trög, men vad ger en bojkott överhuvudtaget i det här fallet?
+2
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Gäsp: Men, visst känns det bättre i vinter än när vi som de senaste åren sneglar lika mycket på det nedersta strecket som det till slutspel. Visst kan en sådan där otäck form inträffa igen med mängder av förluster, men det känns tryggare nu...
+4
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Nucky: Ähh jag raljerar lite. Men mognadsgraden bland LJ brukar ibland vara på "Vi är lika coola killar som black army"
Tror dock man blivit bättre senaste åren då man bland annat börjat lära sig att elda inne är dumt.

Jag kan ju dock tycka att om man anser sig orättvist behandlade och protesterar mot det så brukar det vara effektivare om man går ut med det öppet än att folk får spekulera ovetandes som nu.
För det är ju inte alls orimligt att man har rätt i att man blivit felbehandlade. Men att man verkar göra det lite i skymundan som nu talar ju lite för att det kanske är något som ej är fullt accepterbart bland andra supportrar?
+1
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Nucky: Egentligen är det väl ingen som hackar på klacken? Men det finns nog inte många som vill se en massa snorungar bränna bengaler och leka fotbollshuliganer !?
+14
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Någon som bor i ö-vik och som brukar se träningarna här inne? Har den påstådda nedträningen skett? Vore intressant att veta bara...
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
ivandrago: Fan vad ni hackar på klacken?
Vet inte vad protesten gällde, bara att det blir galet tråkigt utan dem.
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Monno:
Mesigt att protestera en match där det ändå inte är så mkt folk, kunde tagit leksandsmatchen ist men våga väl inte bli offentligt ifrågasatta....
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Starkt att vinna en match där vi inte spelar så bra, dock så måste vi utvecklas om vi ska klättra högre upp. Oskarshamn förlorade igen, tre raka nu va? Andra platsen är helt plötsligt ganska öppen.
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Gäsp: Jaså håller på Gunners!!:) Me too, en bra dag för oss med andra ord :)
+1
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
wolper: Tydligen hade man nån protest banderoll för någon som var avstängd när man var uppe i Umeå.
Antar att det är nån som försökt elda inne som Modo/HA portar eller nå sånt. Och "froza supportrar" tycker ju det är häftigt att elda bland tusentals personer inomhus så då blir dom grinig kanske?

Fast nu gissar jag Hej vilt...
+8
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
hockey_21: va skapligt tråkigt att det inte ens fanns någon klackledare. Har supporterförening tröttnat eller är den väldigt liten?
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Harry Luras: Var där, såg ingen av dem som brukar leda klacken på plats idag
+1
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Alltså, strejkade klacken idag? Ingen stämning överhuvudtaget och ingen trumma vad jag kunde höra. För hårt firande efter matchen i fredags? Helt sjukt dålig stämning iallafall
+2
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Gavelo: Jag såg bara delar av matchen då jag kollade in det stora London derbyt Arsenal-spurs. I dag fick jag glädjas dubbelt då både Arsenal och MoDo vann. Men som du säger så var Lundin riktigt stabil och personligen tyckte jag att det var riktigt roligt att Elvenäs fick göra mål då jag tror mycket på honom. Men idag slog fotbollsmatchen hockeyn med hästlängder men jag är lika glad för båda vinsterna. :)
+1
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Robin Ztorken L: 6.25 ggr pengarna ;)

Lundin vilken jävla keeper, hittils är det årets värvning. Enström i all ära men där visste man att man fick allsvenskans bästa back, Lundin däremot hade nog ingen räknat med annat än som backup, men har väl redan 2-3 nollor på dom få matcher han stått.
+5
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Heyerdal: Oddsen på att Leif Karlsson står i båset på fredag?
+1
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
J F K: synd vi inte möter dem borta då på fredag....
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
Monno: tittad också på statistiken i pausen, Wernblom tvåa i utv.ligan vi är bra på tek tvåa där o vi har plusstatistik i per 1 och 3 och syntes återigen att vi har svårt i andra perioderna
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
nu minns jag inte siffrorna men var kanske var 8e o inte var 9e. Men likväl hade vi nog legat någon placering upp om vi haft deras siffror.
Skönt med 3p igen.
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna
ivandrago: Hoppas det äntligen släpper för Jakobsson nu!
TE är en positiv överraskning!
+4
Kommentera


1928206 · »