1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

301482 inlägg · 3804 ämnen

Inlägg #1928316

Sv: Apropå ingenting...
ivandrago: Fast det där är rätt mycket "whataboutism". Diskussionen gäller framförallt hur trist det är med ett lag som inte har supportrar, som inte har någon som helst stämning på läktarna, med sitt snudd på parodiska kanslikaos drar ett löjets skimmer över sig och som på nästan inget sätt tillför någonting positivt till ligan har ett existensberättigande.

Säga vad man vill om vissa kommuners ekonomiska engagemang osv, men exempelvis Modo och Leksand drar engagemang och intresse till ligan. Pantern gör inte det.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Fast är det inte det vi protesterat mot när det gäller SHL? Krav på att en klubb skall vara på visst sätt för att tillföra nåt. Tkr Pantern tillför något rätt fint, en liten klubb som med en skicklig sportslig ledning lyckades vara ett topplag. För vi vill väl att klubbarna skall förtjäna sin plats på sportsliga grunder. Att det sedan är kanslilaos hade enkelt kunnat rättas till med ett vettigt tv-avtal.

Vi kan sura hur mkt vi vill över ev kontrakt med spelare men vågar nästan lova att hade Modo gett någon av Panterns spelare ett erbjudande så hade de flesta valt Modo. Men Modos tidigare ledning saknade förmågan att leta upp dessa spelar, trots att vissa damp ner mitt framför näsan på dem, det ör faktiskt det mest trista för mig som Modosupporter. Exv Bryggman
+1
Kommentera