1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

301530 inlägg · 3804 ämnen

Inlägg #1928317

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Fast är det inte det vi protesterat mot när det gäller SHL? Krav på att en klubb skall vara på visst sätt för att tillföra nåt. Tkr Pantern tillför något rätt fint, en liten klubb som med en skicklig sportslig ledning lyckades vara ett topplag. För vi vill väl att klubbarna skall förtjäna sin plats på sportsliga grunder. Att det sedan är kanslilaos hade enkelt kunnat rättas till med ett vettigt tv-avtal.

Vi kan sura hur mkt vi vill över ev kontrakt med spelare men vågar nästan lova att hade Modo gett någon av Panterns spelare ett erbjudande så hade de flesta valt Modo. Men Modos tidigare ledning saknade förmågan att leta upp dessa spelar, trots att vissa damp ner mitt framför näsan på dem, det ör faktiskt det mest trista för mig som Modosupporter. Exv Bryggman
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
ivandrago: Jag säger absolut inte att de inte får vara i serien. De har förtjänat det sportsligt och då är det bara att lyfta på hatten.

Jag tycker - som väldigt många andra - att laget är tråkigt. Främst då publikmässigt. Om den sportsliga ledningen gjort det bra hos dem eller inte verkar inte publiken bry sig det minsta om.
Kommentera