1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474709 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1930185

Sv: MoDo - Tingsryd
Tarasov:

Många snackar som vanligt om att spelarna inte vill och inte tar i detta är att göra analysen för enkel. Man sopar inget lag av banan i denna serie.

Själv är jag mest tveksam till hur ledarna lagt upp gameplan idag. Det är ingen nyhet att vi haft svårt för att då till spelet mot tingsryd i år. Att dom inte gör annat än att försvara, dumpar ner och går hårt på kontring är ingen nyhet och det passar oss dåligt.

När det inte funkat tidigare att spela och åka sönder dom varför skulle det funka nu?

Skulle hellre sett att man startade mer defensivt och riskminimerade från start. Ge dom inget att gå på, tråka ut dom på samma sätt dom försöker med oss. Ha tålamod och lita på den fart och skills vi har i laget och gå när tillfälle ges. Får vi 1-0 vinner vi 9 av 10 då taif måste fram och öppnar sig mer. Nu trodde vi att vi skulle spela ut dom och när inte allt sitter till 100% spelar vi dom rakt i händerna och går i fällan. Varför spela på ett sätt där motståndarna får max effekt av sitt spelsätt (och vi vet hur dom spelar) Varför inte testa ett annat upplägg med tanke på att tidigare matcher har vi haft lika svårt att spela och åka sönder dem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Tingsryd
Rytter: Som sagt så sopar inget lag någon av banan, men med modos trupp så ska det vara oerhört svårt för Tingsryd att ta poäng mot Modo, nu har Taif 2/3 segrar mot oss denna säsong.

Historien avslöjar gång på gång att Modo gör bättre matcher mot bättre motstånd och ofta rent jävulskt usla matcher mot sämre motstånd.

Talade med en herre i fredags efter mötet mot leksand och han vittande om en ständig lättja bland många spelare i föreningen år efter år. Modo är nog utan konkurrens det enda laget i AS som behandlar sina spelare som riktiga proffs, allt från faciliteter till boende och sådant,det är iofs bra på sitt sätt men när man behandlar spelare som inte är proffs för just proffs så verkar det vara så att många svävar iväg och har väldigt svårt med inställningen eftersom dom anser sig vara bättre än vad dom kanske är.

Man får ju tro och tycka vad man vill men matchen igår är ett riktigt bottennapp inställningsmässigt
Kommentera