1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1931346

Sv: Modo-Västervik
Tarasov: De satsar - Modo vill vara ett topplag det är misslyckat. Det är en omöjlig strategi att hålla upp. Lovar många spelar är säkert överbetalda och sundlöv långt ifrån imponerar. Det är omöjligt att den kan fortsätta öka. Endast mex externa finansiärer men sånna tröttnar med. De kan så klart lägga ner damlag etc skära ner på övrig personal osv.. men Modo är på sin höjd ett allsvenskt mittenlag. Jag ser inget nu som talar för att de kommer vända.. Sedinar är den desperata möjlighet som finns.. eller plantera träd där det växer pengar. Sjukt att spelarbudgeten har växt och de spenderar man på hagelin etc.. och det resulterar i minskade intäkter IOM med så lite publik. Utfallet som vi har är inte alls vad de räknat med åtminstone inte vad man önskar de kanske är nått worst case scenario vi är i. Men kom igen är ärlighetens namn naivt och sitta och tro något annat. De fungerar precis som ett företag som säljer eller en dykare sure du kan andas mer kraftigt en kort period men syret i tanken är mindre och du kommer inte stanna under vattnet lika långe..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo-Västervik
atomragnar:
Återkommer efter denna säsong gällande hur aktuellt det blir nästa. Själv tror jag det finns en bas både vad det gäller publik/sponsorer som kommer ge oss ett bra underlag i allsvenskan framöver.

Gällande Sundlöv och spelare som är överbetalda delar jag din åsikt. Att det finns några överbetalda per trupp får man räkna med men frågan är hur många.
Kommentera

Sv: Modo-Västervik
atomragnar: Sen börjar iaf jag att fundera lite kring vad som händer med våra juniorer.
Vi kommer från några riktiga toppensäsonger med dubbla juniorguld men ingen spelare har lyckats i allsvenskan något nämnvärt, ingen till JVM detta år etc, vinner våra juniorer SM guld pga av ett kollektivt arbete eller blommar inte våra största stjärnor ut?

Det har ju snackats mycket om att bygga en stark J-verksamhet och jag säger inget om det, men några frukter skördar vi ju inte av arbetet förutom några spelare som mer funkat som utfyllnad i en A-trupp, ser man till kvaliten på spelare i AS så kan inte steget vara speciellt långt mellan Junior och senior i As.
Sellgren och Stenqvist är undantagen men dom drog så fort shl erbjöd kontrakt
Kommentera