1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478962 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1935761

Sv: Modo - Björklöven
Hakning-Henrik: Tror Hellkvist hattande med spelare, nya kedjor bänkade spelare skapar rätt stor oro. Jag förstår att det ska skapa konkurrans och kampvilja om platserna i laget. Men just nu får det motsatt effekt. Välj ett lag, spela med det och ge killarna förtroende.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven
Gusse:

Det jag gillar är att han vågar ge petade spelare en riktig chans när de kommer in i laget. När kj/wahlgren/Elvenes kom in fick dom en rejäl chans och mycket speltid.

Detta gillar jag, skickar signalerna att bara för att du är utanför nu så lägg dig inte ner och dö utan du ska fortsätta träna och vara redo när chansen ges för du får en ärlig chans.

Med stor trupp tycker jag detta är rätt strategi för att hålla upp motivationen i truppen.

Sedan kan man kritisera bytena i kedjorna, men ärligt hur många chanser fick inte karla/jj/hagelin i början sedan kom je in bra många matcher men det lyfte aldrig och blev en leading line. Ska man inte kasta om då?

Idioti är ju att göra samma sak om och om igen men förvänta sig olika utfall.

Gillar att man provar och bäst för dagen eller i föregående match ska spela, men visst antalet rotationer kanske är i överkant även för min smak.
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven
Gusse:
Säcken fick förra året mkt kritik för att han inte ändrade, olika tränare gör olika. Men tyvärr är laget för dåligt iår, hoppas verkligen vi får behålla Hedberg/Berglund.
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven
Gusse: Tyvärr börjar ju Hellkvist visa på mer och mer desperation i sitt coachande!

Frågan är om Modo varit sämre än nu sen man klev ner i As?
Kommentera