1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478710 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1935779

Sv: Modo - Björklöven
Gusse:

Det jag gillar är att han vågar ge petade spelare en riktig chans när de kommer in i laget. När kj/wahlgren/Elvenes kom in fick dom en rejäl chans och mycket speltid.

Detta gillar jag, skickar signalerna att bara för att du är utanför nu så lägg dig inte ner och dö utan du ska fortsätta träna och vara redo när chansen ges för du får en ärlig chans.

Med stor trupp tycker jag detta är rätt strategi för att hålla upp motivationen i truppen.

Sedan kan man kritisera bytena i kedjorna, men ärligt hur många chanser fick inte karla/jj/hagelin i början sedan kom je in bra många matcher men det lyfte aldrig och blev en leading line. Ska man inte kasta om då?

Idioti är ju att göra samma sak om och om igen men förvänta sig olika utfall.

Gillar att man provar och bäst för dagen eller i föregående match ska spela, men visst antalet rotationer kanske är i överkant även för min smak.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven
Rytter:
Att någon enstaka spelare får chansen som man inte gillar är helt ok, så är det med varje tränare. Sen när det rotera/ligga kvar på alla kedjor är tränar olika, helllvist är lite av en mer coachande tränare låt oss säga lite mer Nordamerikansk än sina svenska kollegor.

Däremot är PP på tok för dålig däri har han misslyckats som tränare, även om Styf coachar fw/PP så faller det på Björn. Så dåligt som PP är skall det inte behöva vara även om det är ”dåligt”.

Sen har värvningen av elvenäs fallit mkt dåligt, där håller jag med tidigare talare noll speltid fortsättningsvis. Däremot tycker inte Hagelin är så usel som alla säger, hade förväntat mig mer i offensiven. Men tycker jag han gör ett gediget jobb annars, även rätt bra i BP.

Det är även dags att ta Björklund i örat, får motvilligt medge att det nog är dags för en bänkning där, men ombytt så han kan lita PP. Kastar bort för mkt passningar när han inte behöver.

Min största oro är att vi värvar Tobias Viklund på 2 år snart.
Kommentera