1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479631 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1935858

Sv: Modo - Björklöven
J F K: Apropå Stenqvist och OSL, så ville Frölunda låna ut Stenqvist till Modo, om Modo kunde lova att han fick speltid. Men Modo kunde inte lova speltid, men det gjorde Löven. Löven supportrarna har inte varit nöjd med honom fören nu på slutet. Han har orsakat många baklängesmål.
OSL var inte nöjd med den roll och speltid han fick i Modo, så därför flyttade han hem till Umeå och Löven.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven
Från Hörnefors:
Det är kontinuitet och långsiktigt som man måste bygga, samma sak händer allt som oftast då klassiska lag åker ur! Ett snabbt återtåg!! Svårt och nästintill omöjligt tyvärr.. Finns många bevis på det.. Löven, AIK, Leksand, SSK och nu MoDo..
Laget tappar alla kontrakterade spelare och ska fylla laget med spelare som blivit över.. Dessutom är kassakistan i regel rätt tom efter ett eller ett par panikvärvningar i slutet av säsongen..


Det är klart att det går att chansa, se på hur vissa lag i har gott all in med värvningar och det då med en redan tom kassa..
Tingsryd och Västervik måste för sin överlevnad lyckas att förlänga säsongen så länge som det bara går.. Men på nått märkligt sätt lyckas de i regel att klara elitlicensen!! Även om jag personligen tror att Pantern inte skulle ha spelat i HA detta år och det var lite märkliga turer kring Västerås de året som de åkte ur..

MoDo har en sjukt fin juniorverksamhet och får fram än många bra spelare, satsa på dem.. Låt dem få chansen så kommer det tillslut att gå vägen, det är jag rätt säker på..
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven
Från Hörnefors: Det stora felet här är ju att Frölunda kan plocka en talang utan att han någon som helst avsikt att spela honom närmaste tiden.
Kommentera