1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481341 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1937661

Sv: Modo - Aik
wolper: ne modo är som alla år i ha. Tokrasar lite hela tiden. Vad är felet?????? Verka ju inte spela roll vilka spelare eller tränare vi har. Måste sitta någon annanstans. Tar vi totalt fel spelare?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Aik
wolper: "ne modo är som alla år i ha. Tokrasar lite hela tiden. Vad är felet?????? Verka ju inte spela roll vilka spelare eller tränare vi har. Måste sitta någon annanstans. Tar vi totalt fel spelare?"

Ja vi tar fel spelare!!!

Nu riskerar jag att låta som en skiva som hakat upp sig, men återigen är backuppsättningen och centeruppsättningen på tok för svag defensivt. Så länge vi inte prioriterar det viktigaste i ett hockeylag kommer det att se ut så här, OAVSETT hur bra ytterforwards vi har!

Tyckte inför förra säsongen att jag såg ett vettigare tänkt, men det gick åt helvette. Inför den här säsongen såg det lika illa ut som tidigare, halva backuppsättningen totalt odugliga defensivt, detsamma gällande centersidan.

För allvarligt talat, Spelare som Tobias Ericsson, Tommy Enström, Victor Berglund, Victor Öhman, Kristian Jakobsson, Johan Eriksson ska ju inte platsa i ett lag med SHL-ambitioner! Rensa, gör rätt! Satsa på spelare som är etablerade på Allsvensk nivå, det håller inte att spela med halva J20-laget
Kommentera

Sv: Modo - Aik
wolper: huva kunnat vara 1-10 nu men skämmigt som bara den o där kom sexan
Kommentera

Sv: Modo - Aik
wolper: kan inte någon sätta in en rejäl tackling på Sandström? Haha 2600 pers drygt mot aik. Men är väll inte så konstigt. Skulle vara kul om vi hade flyt ett år
Kommentera