1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481349 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1937711

Sv: Modo - Aik
wolper: "ne modo är som alla år i ha. Tokrasar lite hela tiden. Vad är felet?????? Verka ju inte spela roll vilka spelare eller tränare vi har. Måste sitta någon annanstans. Tar vi totalt fel spelare?"

Ja vi tar fel spelare!!!

Nu riskerar jag att låta som en skiva som hakat upp sig, men återigen är backuppsättningen och centeruppsättningen på tok för svag defensivt. Så länge vi inte prioriterar det viktigaste i ett hockeylag kommer det att se ut så här, OAVSETT hur bra ytterforwards vi har!

Tyckte inför förra säsongen att jag såg ett vettigare tänkt, men det gick åt helvette. Inför den här säsongen såg det lika illa ut som tidigare, halva backuppsättningen totalt odugliga defensivt, detsamma gällande centersidan.

För allvarligt talat, Spelare som Tobias Ericsson, Tommy Enström, Victor Berglund, Victor Öhman, Kristian Jakobsson, Johan Eriksson ska ju inte platsa i ett lag med SHL-ambitioner! Rensa, gör rätt! Satsa på spelare som är etablerade på Allsvensk nivå, det håller inte att spela med halva J20-laget
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Aik
Confusius:

Svårt att ta dig på allvar när du pratar om att skeppa victor berglund. En av de mest lovande backar vi har i truppen och han utvecklas fortfarande framförallt defensivt.

Vi kan ju inte släppa varje junior som inte slår sig rakt in och blir en ledande spelare direkt. Vi måste bygga långsiktigt och ha tålamod.

Däremot håller jag med att en sådan som tobias ericsson hade man nog kunna släppa och få en bra center istället, hagelin har inte heller växt ut till en nyttig spelare, där kan vi ersätta med karlström som är samma typ och faktiskt bidrar mer till billigare peng just nu, dessurom en vi kan få behålla ett tag. Öhman är som nyttig som fjärdecenter och kan nog stanna ett tag, det enda jag skulle vilja se är en center mellan karla och jj.


Det viktiga nu är att vi försvarar femteplatsen och tar oss till topp8, gör vi det är jag nöjd med säsongen så som den artat sig.
Kommentera