1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481266 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1937717

Sv: Modo - Aik
Confusius:

Svårt att ta dig på allvar när du pratar om att skeppa victor berglund. En av de mest lovande backar vi har i truppen och han utvecklas fortfarande framförallt defensivt.

Vi kan ju inte släppa varje junior som inte slår sig rakt in och blir en ledande spelare direkt. Vi måste bygga långsiktigt och ha tålamod.

Däremot håller jag med att en sådan som tobias ericsson hade man nog kunna släppa och få en bra center istället, hagelin har inte heller växt ut till en nyttig spelare, där kan vi ersätta med karlström som är samma typ och faktiskt bidrar mer till billigare peng just nu, dessurom en vi kan få behålla ett tag. Öhman är som nyttig som fjärdecenter och kan nog stanna ett tag, det enda jag skulle vilja se är en center mellan karla och jj.


Det viktiga nu är att vi försvarar femteplatsen och tar oss till topp8, gör vi det är jag nöjd med säsongen så som den artat sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Aik
Rytter: Så du tycker alltså på fullaste allvar att det enda vi behöver förstärka med är en ny förstecenter? Ok!
Kommentera

Sv: Modo - Aik
Rytter: Ja jag bara konstaterade att i DAGSLÄGET är Berglund bedrövlig i defensiven, det behöver ju inte betyda att han är det nästa säsong eller nästa. Det jag försökte säga var att man nog bör sålla ordentligt ur den grupp jag nämnde, inte alla.
Självklart ska men ge dom unga chansen, och så även Berglund. Konstaterade bara att just nu är hans defensiv usel.
Kommentera