1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479890 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1953282

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Ett misslyckande kan jag sträcka mig till. För mig spelar det roll att Modo innan seriestart knappt hade ett lag, man tippades långt ned och hade en väldigt tunn trupp. Att man under seriens gång lyckades väldigt bra och slutade fyra poäng framför Linköping var enligt snudd på alla experter (dit jag inte kan räknas då jag inte följt laget) en fantastisk bedrift. Många av motståndarnas bästa spelare är ju spelare som vi tappat de senaste åren. Emma Nordin, Sidney Morin, Erika Gram osv...

Därför kan jag verkligen inte ta ordet fiasko i samband med det hela. Möjligen om man skriver rubriker i kvällsblaskor där ordet fiasko urvattnats till att betyda sämre insats, men inte enligt den definition jag fått lära mig.
Inte ens om man förlorat kvartsfinalen mot Brynäs hade jag sett det som ett fiasko, utan först ett missat slutspel börjar närma sig gränsen i min värld.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Då tycker vi olika, för mig är det ett fiasko rakt av!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Damslutspelet är en parodi. Bottenlagen AIK och Brynäs åker ut i 3 raka, men har trots det spelat lika många hemmamatcher som Luleå och Modo som spelat dubbelt så många matcher.
Kommentera