1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479933 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1958380

Sv: Slutspelsserien
Gavelo:

Medioker får stå för dig, personligen är jag nöjd som helhet med säsongen. Vi har påbörjat ett nytt lagbygge, nytt spelsätt och ökad träningsmängd. Vi spelar en sjukt mycket roligare hockey i våra bättre stunder jämfört med tidigare år (tänk tillbaka på första 10 matcherna), vi slussar in många juniorer och för en gångs skull så går de rakt in och bidra.

Är nöjd med säsongen som helhet även om man så klart alltid vill vinna och kvala uppåt, men vi har byggt en bra grund för nästa år och får vi behålla många spelare och bygga vidare med Björn är jag positiv till att vi ska etablera oss som ett riktigt topplag i serien. Det som blev vårt fall denna säsong är den långa svacka vi hamnade i och att PP och BP havererade. Till nästa år tror jag man har lärt av detta och inte kommer ha några sådana långa svackor och det leder oss högre upp i tabellen.

Viktigt nu att man behåller rätt spelare och får behålla vissa vi investerat i som t.ex Jellvert, Hedberg, Norlinder, Wernblom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelsserien
Rytter: Helt klart har vi gjort en bättre säsong iår. Ändå kände man tidigt att vi inte skulle räcka till att gå upp. Har varit roligt att följa våra unga spelare som verkligen tagit för sig. Bara hoppas att vi får ha kvar alla. Hedberg tror jag blir svårast att behålla. Några spetsspelare in så kan det här bli bra.
Kommentera

Sv: Slutspelsserien
Rytter: Som jag skrev så är det ett steg framåt men med den budgeten och det materialet så gör man en för svag säsong helt enkelt.
Sen är ju detta allsvenskan, vi kan inte bara säga att ”vi vill behålla”, shl kan plocka precis vilka dom vill och har vi oflyt så tappar vi en del av våra framtidsnamn, därför är det viktigt att man satsar hårt varje säsong.
Om vi nu får behålla dom framtidsnamn vi har så kan nästa säsong bli än trevligare helt klart, men nog hade jag hoppats att man iaf skulle kunna hävda sig bättre mot lag med en mycket lägre budget och massvis med anonyma spelare.
Kommentera

Sv: Slutspelsserien
Rytter: Det är ju lite synd att spelare som jag hade bytt ut mot bättre spelare har kontrakt (Erikson,Häggström och Björklund eller Hagelin) resten hade jag vilja ha kvar. Men om vi ska värva några spelare så måste vi skicka några andra. Vilka?
Kommentera

Sv: Slutspelsserien
Rytter:
Känslan är ändå att vi växlade upp på slutet men tyvärr så fick vi andnöd i denna serie dels tack vare att vi kom in med noll p och förlusten mot BIK. Men ett fall framåt helt klart.
Kommentera

Sv: Slutspelsserien
Rytter: Ja nog är det viktigt att man får behålla vissa spelare men det är ju verkligen ett lotteri.
Kommentera