1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481422 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1958398

Sv: Slutspelsserien
Rytter: Som jag skrev så är det ett steg framåt men med den budgeten och det materialet så gör man en för svag säsong helt enkelt.
Sen är ju detta allsvenskan, vi kan inte bara säga att ”vi vill behålla”, shl kan plocka precis vilka dom vill och har vi oflyt så tappar vi en del av våra framtidsnamn, därför är det viktigt att man satsar hårt varje säsong.
Om vi nu får behålla dom framtidsnamn vi har så kan nästa säsong bli än trevligare helt klart, men nog hade jag hoppats att man iaf skulle kunna hävda sig bättre mot lag med en mycket lägre budget och massvis med anonyma spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelsserien
Gavelo:
Ja och man kan iskallt räkna med att få behålla det man inte vill behålla och bli av med det man inte vill bli av med.
Kommentera

Sv: Slutspelsserien
Gavelo: Exakt. "Viktigt att behålla" är lättare sagt än gjort. Vet inte riktigt hur jag skulle summera säsongen annat än att man känner igen modo både i med och motgång. Och i vanlig ordning finns det en del yngre spelare som får en på bättre humör. Däremot tkr jag många av de äldre sviker i vanlig ordning. "Dessa" poängspelare som gör mål men förvinner ur matcher som inte bjuder på vissa förutsättningar har modo varit rätt duktig att värva under många år.
Kommentera