1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480827 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1958416

Sv: Slutspelsserien
Smurfen: Vi har unga spelare på väg upp, Norlinder, Berglund, Jellvert, Wernblom, Walfridsson, Wahlgren osv (gäller att behålla dem). Vi har gissningsvis Allsvenskans bästa tränare i Hellkvist. För varje säsong i HA går det bättre och bättre. Jag ser iaf positivt på framtiden. Med utveckling på de unga samt något spetsförvärv lär vi bli giftiga nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelsserien
Scallion: Ja men herregud vi vet ju att det finns unga talanger som är på väg upp, men det är inte Modo som bestämmer om dom stannar utan det är SHL lagen som tar de dom vill ha.
Utveckling i HA är kortsiktig, en bra spelare stannar knappt ens om han måste!
Att försöka bygga i allsvenskan är galet svårt, INTE OMÖJLIGT ( för alla som är kåt på att tolka fel) men det är en ständig uppförsbacke.
Att säga att vi blir gifta nästa säsong med detta material är ungefär som att hoppas på att man hade 4 i rad på lotto senast så man bör kunna bygga på det och få minst 5 på nästa dragning.

Modo har inte råd att göra annat än att bygga på sin juniorverksamhet, det kommer bli svårt, chansen finns även om den alltid kommer vara väldigt liten
Kommentera

Sv: Slutspelsserien
Scallion: men hur många har kontrakt?
Kommentera