1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480544 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1959816

Sv: Silly season - 2019
Det första jag skulle vilja lyfta är tränarfrågan.

Styf har ett utgående kontrakt. Här vill jag att Björn väljer sin andretränare fullt ut, vill Björn ha in sin gamla assisterande från IKO (kommer inte ihåg namnet) så ska vi göra denna förändring. Han uttryckte ju denna önskan tidigare innan förra säsongen.

Kan inte riktigt peka på något med Styf som gör att jag vill behålla eller ha skeppa honom, bara en känsla jag har att det skulle vara läge med en förändring på denna position.

Sedan skulle jag gärna se att vi satsar på 1 huvudtränare och 2 assisterande, men vet inte ifall ekonomin och budget tillåter detta i HA.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Rytter:
Tränarfrågan, ser gärna att man förlänger med Styf/Helin. Kan inte säga om det är klappkassa eller bra men Helin verkar iaf göra bra saker på målvaktssidan. Styf har varit med några år och den erfarenhet han samlat på sig tror jag är värdefull, enligt Björn så håller han bra isträningar så vi nöjer oss där. Man borde även göra plats för ytterliggare en ass som kan vara ett mellanting mellan tränare/scout, del genom att hålla koll på motståndare och dels svouta spelare vid behov.

Ser gärna att man förlänger med Lundin som jag tror kommer överträffa Hanses nästa säsong om de spelar i samma serie. Tycker Lundin gör färre misstag på "enkla" skott.

Backar-
Anser inte att vi bör förlänga med Tommy Enström, kanske gör han nytta nästa säsong men tycker vi behöver lite spelare som vi kan ha nytta av iaf minst två säsonger i allsvenskan. Tobias Enström är välkommen om han vill köra en säsong till. Tror både Berglund/Norlinder stannar, Hedberg är jag mer osäker på men ser det inte som osannolikt att han stannar. Ingman skall tydligen vara på väg in vilket isf är bra. underifrån finns både Styf och Popovic som kanske kan utmana. vilket borde ge följande uppställning

Tobias Enstrom - Norlinder
Hedberg - Ingman
Walfridsson - Berglund
Aronsson/Hedman/Styf/Popovic vilket borde vara en god allsvensk backsida med både spelskicklighet och kraft. De 4 extrabackarna har goda chanser till speltid då det alltid uppstår luckor.

Fw
Ser en uppenbar risk att Karla lämnar, flyttar gärna in Wernblom som C för att sedan flytta ner hagelin med dessa LP/Wernblom. Värvar värvar gärna in snabba spelare till laget spelare till laget. Skulle dessutom vilja att Häggström petas från de 12 som är ordinarie.

Karlqvist - JJ -Lukas Haudum
LP-Wernblom-Hagelin
Björka - Emil Aronsson(Mora)- Sylwander
Karlström - Jellvert - KJ
OP/Hägg/Whalgren/Åhström dessa 4 kommer ändå erbjudas mkt speltid med tanke på skador mm

Nåt sånt. Mora kanske vill behålla Aronsson alternativt att någon annan SHL-klubb vill ha honom. Kanske är laget och något för dyrt, p fw som nog tjänar medel el mer.
Låst ämne