1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474590 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1962274

Sv: Silly season - 2019
Eller: Ja, där har dom sin roll i livet. Tror det finns en gen hos målvakter som gör dom olämpliga i andra sammanhang. O tänk på att min fördom kanske sann, är det en fördom då?

Fast troligen är jag fördomsfull o får stå med lång näsa när Freddan som sportchef , summerar nästa säsong o vi precis blivit SHL-lag igen. Det kan jag ta, haha
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
puffe:
Min tveksamhet mot Freddan är grundad på hur han hanterade den förra perioden som SC. Han tog över ett lag som slutade 3 i serien lämnade ett lag som med nöd och näppe överlevde en kvalserie. Säsongen efter att lämna var slutade laget topp 8. Vad har han gjort sen dess? Som tränare tog han upp Timrå, samtidigt så hade han Dahlén/Hållander/Olofsson vilka var talanger i världsklass. Och årets säsong är svårbedömd för man kan varken säga att Tik misslyckats eller lyckats utifrån förutsättningarna, kanske är Svedberg en sämre målvakt än man tänkt sig på förhand men ja....

Så frågan vad har Freddan gjort de senaste åren som hör art vi tror att han skulle kunna bli en lyckad SC, mer än att han är från Övik. Hade alla hoppats på honom om han kommit från Umeå?
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
puffe: Har också mina fördomar ibland men när det gäller Freddan så känns det som han hunnit få lite erfarenhet. Men känns som att Björn måste få säga sitt, kemin och sättet att tänka hockey måste synkat.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
puffe: Ligger det någon substans i ryktet att Freddan blir sportchef eller är det mest vad vissa här inne tror?
Låst ämne