1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480559 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1964779

Sv: Silly season - 2019
Gavelo: Öhman var inne på i allehanda att dels kände han att det var tveksamt om Modo skulle ha plats för honom. han var 4e center i år och nästa säsong ska vi satsa. Då ser det som mörkt ut.
Sen sa han väl typ att Modo är alltid Modo, men sett till sin egen utveckling kanske det är smart att gå någon annanstans.

Och det är väl största tappet med Öhman, att vi tappar en kille som ställer upp i vått och torrt. Jättegärna spelar 18min per match men köper ur verkligheten är när han får spela 10min.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Monno:

Öhman är en nyttig spelare i ett lag. Jag har inga problem att ha kvar honom som fjärdecenter där han fyller en bra roll i ett HA lag. Att han dessutom står för lokal förankring är viktigt, alltid viktigt att ha spelare i klubben över ett par år, kolla t.ex utvecklingen som vissa i IKO fått, spelare som haft det tungt innan t.ex Engsund har ju exploderat i år.

Dock är ju problemet att vi har för många centrar som är just andra, tredje och fjärdecentrar. Så ska vi förstärka och satsa på en vass förstacenter så petas öhman bort och utanför truppen och de andra centrarna ner ett steg.

Hade vi haft luckor på centersidan och inte haft JJ/Sylwander på kontrakt och försökt förlänga med Jellvert så tror jag öhman hade blivit kvar som spelare för fjärde och vi sökt efter ledande centrar.
Låst ämne