1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482685 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1964785

Sv: Silly season - 2019
Monno:

Öhman är en nyttig spelare i ett lag. Jag har inga problem att ha kvar honom som fjärdecenter där han fyller en bra roll i ett HA lag. Att han dessutom står för lokal förankring är viktigt, alltid viktigt att ha spelare i klubben över ett par år, kolla t.ex utvecklingen som vissa i IKO fått, spelare som haft det tungt innan t.ex Engsund har ju exploderat i år.

Dock är ju problemet att vi har för många centrar som är just andra, tredje och fjärdecentrar. Så ska vi förstärka och satsa på en vass förstacenter så petas öhman bort och utanför truppen och de andra centrarna ner ett steg.

Hade vi haft luckor på centersidan och inte haft JJ/Sylwander på kontrakt och försökt förlänga med Jellvert så tror jag öhman hade blivit kvar som spelare för fjärde och vi sökt efter ledande centrar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Rytter: han sa dessutom själv att han haft en defensiv roll i Modo , o där tycker jag han har varit viktig, men att han även vill utveckla sitt offensiva spel, så blir rollen densamma som han ev erbjuds är det tveksamt om han vill stanna
Låst ämne