1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480204 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1965909

Sv: Silly season - 2019
J F K:

Skillnaden här är att de du nämner är defensiva backar. De har svårare med anpassningen till rinken och spelet då det skiljer sig från nhl.

Spelande/kreativa och rörliga backar behöver inte alls samma tid för att anpassa sig. Snarare att de får ut ännu mer av sitt spel och att anpassningen är enklare.

Men jag tror definitivt enström har en nivå till i sig. Skulle önska att vi får så pass bra backar så han slipper logga så många minuter. Tror vi får se mer offensivt då också, för att orka dominera match efter match med 27 min/match över 52 omgångar + slutspel blir svårt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Rytter: Jag vet att de är defensiva backar, men Enström agerade faktiskt också defensiv de senare åren i NHL. Jag tycker också att hans styrka är i offensiven, men glöm inte att han därmed byter roll här. Därför tycker jag att det finns paralleller.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Rytter: En hockeyspelares karriär är så kort så dom flesta som inte har något annat att falla tillbaka lär vilja försöka spela så länge som möjligt även om man tjänat sina miljoner.
Jag både hoppas och tror att Toby kommer köra minst en säsong till.
Låst ämne