1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481568 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1965918

Sv: Silly season - 2019
Rytter: Jag vet att de är defensiva backar, men Enström agerade faktiskt också defensiv de senare åren i NHL. Jag tycker också att hans styrka är i offensiven, men glöm inte att han därmed byter roll här. Därför tycker jag att det finns paralleller.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Som någon som inte har samma koll som er tycker jag att Enström gjort ett jäkla bra jobb! Stabil spelare som räddar upp många situationer,bra lagkapten, trygghet att ha i laget, håller hög nivå trots så mycket speltid, (känns lite som att det speltiden tog ut sin rätt i slutet av säs) riktigt stort modo hjärta, säkert stor del till norlinders framgång, osv. Jag tror att hellqvist är vår frälsare ja. Kan få ordning på klubben/gänget. Hoppas hellqvist har å säga till i värvningarna nästa för nästa säs. Så det blir spelare som passar hans spelsystem. Hoppas enström stannar minst en säsong till. En kapten som han behövwr vi verkligen! Enström fyller en viktigt roll! Känns lovande med widebros ord om målet nästa år. Ingen ångestpress bara kul känns det som trots det!
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
J F K:

Visst han tog defensivt ansvar sista åren. Men de du nämner är ju inte alls samma spelartyper. Timmander och Hasse levde på sin storlek och styrka och var renodlade defensiva backar med lite trögare fötter.

Enström däremot bygger ju spelet utifrån sin rörlighet och skridskoåkning och spelförståelse.

Därför tycker jag inte jämförelsen är rättvis och enström borde kunna anpassa sig snabbare än dessa två då spelet och rinken passar honom bättre och snarare verkar till hans fördel.
Låst ämne