1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474553 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1965950

Sv: Silly season - 2019
Rytter: Samtidigt har han under många år nu alltid tvingats ha lite extra koll defensivt. Inte gå på offensiva utflykter osv. Det sitter nog rätt mycket i huvudet och även om han har mycket bättre spelsinne än de två andra så sitter nog mycket ändå i skallen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
J F K: Enström fick ta ett lite större defensivt ansvar när Atlanta fick in Dustin.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
J F K:

Sundström fixade omställningen från defensiv till offensiv rätt hyfsat.

Du får gärna köra förklaringen att det är pga omställningen vi inte fått ut mer eller max av honom.

Men jag håller inte med, enligt mig är han typen av spelare som bäst klarar av att ställa om så det ska inte behövas en hel säsong. Jag tror helt enkelt att vi får ut mer av honom och maxar prestationen om vi kan fördela istiden bättre. Slipper han t.ex vara första back i bp för att vi har andra som är tillräckligt bra så kommer han visa mer offensivt i 5 mot 5 och pp. Ska man spela 28 min per match i den åldern gäller det att vara smart och hushålla med krafterna, det går inte att följa med i varje anfall eller transportera upp puck. Sedan har det knappast optimerat hans prestation av att vara städgumma åt våra juniorer.

Så får vi en bättre backsida med mer jämnt fördelade minuter genom att juniorerna växer och vi tar in klass för luckorna så får vi en bättre enström också.
Låst ämne