1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1968392

Sv: Silly season - 2019
Dundee: Vi har ju en riktigt bra grundtrupp och bra stomme med etablerade spelare och juniorer från egna leden. Nu behöver vi ju spets vilket ledningen också har sagt, så nog tror jag en femma med spetsspelare kan vara aktuell. Kanske räcker med en toppcenter, en bra back till samt en snabb ytter och en förtamålvakt.
Som widebro och Björn sa vi har grunden nu ska vi bygga taket, nu ska vi krydda detta med något bra, vi går för seriesegern då måste vi ha spets. Som sagt kanske räcker med 2-3 som gör skillnad.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
RagnarLodbrok: Absolut har vi en bra grund, men det är många som har kontrakt i dagens MoDo som ska vara spetsspelare men som inte varit i närheten av det. Det jag menar är att dom skulle man behöva gjort sig av med för att kunna fylla på med nya spetsspelare. Vi har en bra grund absolut tyvärr tycker jag inte vi har utrymmet för att värva och förstärka tillräckligt iom att vi redan sitter på många kontrakt.

Sedan om vi nu ska värva spets så känns ju en värvning av Dackell som målvakt väldigt märklig. Visst vi lär försöka få tag i en första keeper men tittar man på lag som AIK , Leksand, Oskarshamn mfl så har de flesta lagen 2 riktigt bra målvakter och där känner jag inte att jag har Dackell i alla fall.
Låst ämne